The Dew

When it was looking for some files on my external hard drive, I found this photo. I forget when I shot this photo (probably about a year ago), even where this photo was taken. I only remember that the photo was taken using my pocket camera, Panasonic Lumix.

This photo was uploaded on my facebook, flickr and pinterest. Not good enough, but it’s one of my favorite photos, because not every time I succeed to do macro photography. Yes, you could say that I was very lucky to get this such image.

Is there somebody willing to make a wonderful writings about this dew? πŸ™‚

Advertisements

36 comments

      1. gak ada kata kebetulan kali yah, setiap pengambilan foto kan perlu dihayati juga…dapat loh feel nya dari poto ini #isek ngundang mbak tak keplak loh om πŸ˜›

        Like

  1. Pesonamu..
    ada kemilau cahaya..
    berbagi keindahan..
    terlihat redup dicelah kehijauan..
    sembunyikan upayamu bertahan…
    beri kehidupan nan sementara…

    hadirnya sementara namun bisa menyentuh seribu jiwa..indah sekali Aan… πŸ™‚

    ~ Key

    Like

    1. iya, aku selalu pake itu, cuma buat ngeblog ini aja watermark-nya ganti… eh, keren yang mana sik? πŸ™‚

      kamera poket selalu nangkring di tas, karena ga mungkin kemana-mana bawa SLR..

      Like

      1. Aku lebih suka yang ini, krn lebih personal aja signaturenya.. tapi klo pake ini gak bisa ngasih clue alamat blog ini ya?? Mungkin bagusnya km bikin logo, yang logonya mengandung alamat blog & stick with it sampe dirimu masuk kasta profesional..

        Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s