Jealous

Yeah, I know that it’s a bit blur, but I got difficulty to photograph the bird which was engrossed in with its partner and couldn’t be silent, even just for a moment …. 😦

Advertisements

45 comments

    1. Ya, those are mine. I have four (two pairs) of Love Birds, and put them in a big cage. Ya, the name is love bird, or at least I just follow the people.. 🙂
      There are many types of love birds.. some has green feather.. They can’t sing like canaries, but have beauty colors like parakeets…
      Thanks Yvonne, have a nice weekend.. 🙂

      Like

      1. haha rumput tetangga lebih hijau berlaku juga kali yah di dunia burung xixixixixixixi

        btw aku jealous karo HS nya om sigoese 😦 apik ik

        Like

      2. ooh.. foto lawas.. pas motret kok dipotret temenku.. tapi gak kliatan gantengnya ya? emang ga ada sih.. hehe..

        Iya, tapi HS ki singkatan opo? Hadi Samekto atau apa?

        Like

      3. ganteng itu kan relatif, dari sudut mana menilainya begitu juga dengan cantik hehe

        HS kie headshot ketoke haha lali aku om, itu kan istilah di empeh dulu tahunya HS itu yah headshot yg jadi potho profile

        Like

      4. hahahahahaha i’m just kidding 😛

        gak ngeh poo nek aku ngasih icone melet kuwi berarti gor guyon hehehe masalahe kan aku jealous xixixixixi 😛

        Like

      5. hahahahahahaha sampai kapan pun aku akan tetap menulis ttg galau om, piye kie?? opo meh diajari po piye carane ben gak nulis galau?? 😀

        Like

      6. hahahahahaha dasar!! kepancing aku haha mbuh ah, berarti yo tetep nulis galau hehe engko nek wes nemu cekelan seng pas gak bakalan galau neh om 😀

        Like

      7. sesuk tak kei puisi seng galau se galau2 ne om, special gak pake telor bwt om sigoese hehehe piye gelem gak?? 😛 #saiki aku pak turu sek xixixixixi

        Like

  1. I prefer feeling it in a positive way. There is a “just married” couple and a pastor who may bless and witness for the new couple ( if he cries, may be just because he feels too happy blessing a new family 😛 )

    Like

      1. haha , whenever I look at this photo of your , I can imagine that the pastor-bird is saying : ” And now , you may kiss the bride ! ” ^ – ^ how cute !

        Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s