Equisetum Hyemale

bambu air_01

[ Nikon D3000 | f/5.6 | 1/400sec | ISO-400 | 70mm ]

Water Bamboo or Equisetum hyemale is very popular used as decorative plant.

bambu air_02

[ Nikon D3000 | f/5.6 | 1/640sec | ISO-400 | 52mm ]

Advertisements

14 comments

  1. Aku gamang liat fotonya.. :p

    Km udah terbiasa pake tangan kiri?? Km pake mouse apa nggak? Klo pake mouse, settingan kliknya diubah… biar gak kagok walau pake tangan kiri…

    Like

    1. beberapa foto di sini emang saya set juga buat wallpaper, Mbak… setidaknya buat laptop dan hp saya. Udah kepikir untuk buatkan kategori baru untuk kumpulan wallpaper dan free downloaded. Asik gak ya?
      Thanks, Mbak….

      Like

      1. lha itu sudah bikin web ya mending di web aja, soalnya kalau nanti donlotnya gratis akan banyak pengunjung jadi lemot 😀

        Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s