About

Just ordinary man called Aan
whose getting older and cannot be called a boy anymore ..
Indonesian, black coffee addict, love photography and you…

 

.

162 comments

    1. Wah, rasanya bangga banget dikunjungi senior WP Indonesia.. 🙂
      Makawsih mas.. Ini masih perlu belajar banyak tentang blogging sama senior seperti anda..

      Salam dari jogja,
      Aan

      Like

  1. Thank you for the follow over on my blog, Aan. I, also, do not speak your language, but love looking at your photos. And here and there along the way, I can learn a few words from you.
    Salam,
    Angeline

    Like

    1. Salam kenal kembali mas astra.. nganu ya, jogjanese english banget ya? hahaha.. ben waelah.. udah mending saya berani nulis mas.. 🙂

      Like

    1. Hi Sid, I am glad to have found and following your blog. I enjoy your lovely words and beautiful photos.
      Thank you so much for stopping by and for you kind words.

      Like

  2. Hi Mas Goes,

    Very nice silhouette picture, I bet you were holding Dji Sam Soe in that picture. If not Dji Sam Soe, then it must be Gudang Garam,, hehehe 🙂

    Anyway, senang berkenalan dengan Mas. Suatu kebahagiaan dan kehormatan buat saya ketika mengetahui Mas mengikuti tulisan di blog saya. Semoga puisi dan cerita pendek yang saya tampilkan di blog saya tidak mengecewakan harapan Mas.

    Thank you again, many blessings and much love to you, Mas. 🙂

    Subhan Zein

    Like

  3. Sorry, you’re wrong. Not Dji Sam Soe nor Gudang Garam. But, I’d better not to mention the brand, because the company doesn’t pay me hehehe… 😀

    Terima kasih atas kunjungan baliknya. Saya suka menikmati prosa, puisi dan tulisan pendek meski tidak jago dalam membuatnya.

    Sekali lagi terima kasih, jangan bosan untuk sekedar mampir menengok gambar dan tulisan sederhana saya. Oh ya, sejak beberapa waktu yang lalu saya berusaha menulis dalam bahasa Inggris semampu saya, dengan harapan pembaca dari negara lain bisa ikut membaca dan menikmati keindahan negri kita.

    Salam,
    Aan

    Like

  4. I do like thepictures, except this man who smokes..it is simply not reflecting the freshness that the blog holds..I know.it is your choice ..but as a viewer..I think..it is a negative photo for a positive thoughts and presentations..life may have bad parts but who needs to post that on ” about” section :))
    ps: don’t take me wrong..if I had come strong..of course I will retreat..could not see you defeat.. your ideas with this mistreat.

    Like

    1. Hi,
      I never had a silhouette photo better than the picture above.. That;s my favourite.. Oh ya, that’s me.. 🙂
      Thanks for visiting and leaving comments.. I really appreciate that..

      regards,
      Aan

      Like

  5. maaf om, larass menjelajahi blog nya…baca baca tulisannya, wah ternyata gak hanya jago moto yah tapi jago menguraikan isi kata hati hehe peace 🙂 #hatus banyak belajar neh keknya untuk lebih bisa memadukan antara isi hati, isi otak dan gambar yg di KLIK….oh iya, boleh kan yah nyuri2 fotonya sama penggalan kata2nya. Salam Om Sigoese 🙂

    Like

      1. oh kata kunci ne senyum yah okeh….btw suka neh ama kata2 yg ini

        bukankah rantai tidak bernama rantai
        bila mereka tidak menyatu?

        knpa gak dibukuin om tulisane, keren2 loh

        Like

      2. percaya atau tidak, saya saat ini sedang mengalami perasaan seperti ini https://sigoese.wordpress.com/2010/05/17/sumangga/

        harta yg berlimpah tidak menjamin kebahagiaan tapi malah menghancurkan mimpi2 saya hehe….swear neh saya kok merasa menemukan sesuatu yg saya cari dr tulisan2 blog ini. Terimakasih banyak om sigoese, mungkin Tuhan mengiring saya kesini untuk menemukan jawaban dari sejuta tanya yg kerap saya ucapkan….semoga saya bisa menelaahnya 🙂

        Like

      3. haha agenda tak terduga saya hari ini adalah membaca seluruh isi blog ini hahahaha tapi lucu juga sih cara DIA membuat saya menemukan jawaban dari kebodohan saya ini, thanks you very much 🙂

        Like

      1. maaf cuman mau nyari foto tugu ajah sapa tahu punya, kalau gak ada yah sudah gak papa….maaf yah om, gak maksud mbuka kok 🙂

        Like

      2. iya, sekarang Tugu lagi direnovasi..
        besok kalo udah jadi tak sempetin motret..
        kemarin temenku dari semarang juga minta trus ngomel, cah jogja kok ra duwe foto tugu..
        hehe bener juga ya?

        Like

      3. jadi karena temannya yg di semarang itu yah mau moto jogja?? hehehe padahal aku seng nyaluk ndisik hahahahahahaha yo wes lah seng penting aku ngenteni tugu jogja ne pas senja yooo 😀

        Like

    1. Kasinggihan Mbak.. saya Aan dari Jogja…
      Maturnuwun sudah bersedia mampir di blog sederhana ini.. Nggak usah terkagum-kagumlah.. marai isin aku…

      Salam & doa untuk keluarga,

      Like

  6. Hello..
    nice to be in this blog, I kinda like your theme and color..
    black, white and grey….simplicity always brings unique results.. 🙂

    NurKasih Mokhtar

    Like

    1. as I mentioned on the tagline, I only have ordinary pictures and simple story.. nothing more.. 🙂

      hey, I’ve just visited your blog and I think you should write more often. It will be good to share to others here..
      btw, you’ve got another follower.. 🙂

      cheers,
      Aan

      Like

      1. Thank you so much..I’ll try to write more, whenever I have time..in between my studies.. 🙂

        simplicity is always eye catching.. 🙂

        Like

  7. Hello Mas Aan,

    I know it is the 13th of January, but I hope it is not too late to wish you a wonderful New Year. May 2013 bring you more happiness, love, and success. Many blessings and much love to you, Mas.. 🙂

    Subhan Zein

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s